+380673870816 +380673870816

У 2012 році обсяги експорту продукції харчування зросли майже на 26%

У січні-лютому 2013 року виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів в Україні зросло на 6,3%, порівняно з аналогічним періодом 2012 року. Про це повідомила прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.

На 15% збільшилося виробництво вершкового масла, на 8,6% − свіжого сиру. Окрім того, вітчизняні підприємства харчової та переробної промисловості наростили виробництво фруктових та овочевих соків – на 21,7%, та безалкогольних напоїв − на 22,9%.

Значно зросли й обсяги експорту продукції харчової та переробної промисловості. Так, у січні-лютому обсяги експорту продукції харчової та переробної промисловості зросли на 298,1 мільйона доларів, тобто на 25,7%, порівняно з відповідним періодом 2012 року. Загалом, за вказаний період експорт цієї продукції сягнув 1,5 мільярда доларів.

Схожі статті